Profesionální repase brzdičů

28.12.2014 09:53

Brzdové třmeny nákladních vozidel, návěsů, přívěsů a autobusů jsou velmi náchylné na vlhkost, která může zapříčinit jejich špatné fungování. Cena repase brzdového třmenu představuje přibližně 30 % ceny nového třmenu. Repasované třmeny mají navíc zcela shodné parametry s novými třmeny. Renovovat se vyplatí hlavně třmeny pro nákladní automobily, jejichž pořizovací cena je vysoká. Brzdové destičky v takto zrenovovaném třmenu se nezasekávají, mají okamžitý přítlak na brzdový kotouč, vývoj brzdné síly je přirozený, plynulý, v případě potřeby rychlý a v neposlední řadě přesně kopírující tlak řidiče na brzdový pedál.

Rovněž odbrzdění je přesné, v případě potřeby rychlé, zamezující nechtěnému zahřívání a opotřebovávání brzdových destiček či kotoučů, popřípadě nechtěnému zvýšení spotřeby pohonných látek. Obal repasovaného brzdového třmenu je „opískovaný“ a natřený speciální barvou, tak aby efektivněji odolával vlivům vnějšího prostředí (sněhu, vodě, vlhkosti, mrazu, soli, vysokým teplotám, asfaltovým nástřikům apod.) 

Vzhledem k dlouhodobé činnosti v oboru repase brzdičů máme s těmito pracemi bohaté zkušenosti, které můžeme zúročit i u vašeho vozu. Našim zákazníkům nabízíme profesionální repase brzdičů různých značek, nejvíce zkušeností máme se značkami Wabco, Haldex, Knorr, BPW, Meritor. Pokud se rozhodnete využít našich profesionálních služeb v oblasti opravy vzduchových brzd, jsme vám schopni nabídnout dopravu starého třmenu k opravě k nám, popř. dovezeme repasovaný třmen přímo k vám. Tato doprava je samozřejmě zdarma! Obraťte se při jakýchkoli problémech se vzduchovými brzdami na nás a máte po starostech!